DFK 3.års-udstilling /FAA 3rd year exhibition i Kunsthal ULYS

Fernisering torsdag d. 1. juni kl. 17-19

Kunsthal ULYS

Gl. Havnekaj 25, 5000 Odense C

I forhallen til Kunsthal ULYS, på Odense havn, finder man Det Fynske Kunstakademis tredjeårsudstilling, som markerer afslutningen af grunduddannelsen for de studerende. Udstillingen er en suveræn opvisning i, hvor mangeartet og levende, samtidskunsten er netop nu, og giver en forsmag på nogle af morgendagens samtidskunstneriske udtryk.

Tredjeårsudstillingen er en mosaik af forskelligheder. Et tværsnit i en årgang, der viser vidt forskellige kunstsyn, metoder, materialevalg og arbejdsprocesser, som i en kollektiv gestus er gået sammen om udstillingen. I en utøjlet flerstemmighed giver udstillingen mulighed for dialoger og møder mellem praksisser, man ikke nødvendigvis ellers ville se i sammenhæng: morfende generiske computerspilfigurer finder her sin plads side om side med mikro-økosystemer af algevækster.

Som en midlertidig gæst har tredjeårsudstilling fået lov til at indtage forhallen til Kunsthal ULYS, hvor årgangens 13 kunstnere viser deres seneste produktion.

Deltagende kunstnere: Nanna Katharina Jensen, Tao Sabella Hansen, Jonas Vang Hansen, David Haack Monberg, Allan Cruz, Laurits Bugge Larsen, Simon Fiil Linnemann, Magnus Fischer Vind, Jakob Nilsson, Jesper Nørbæk, Heidi Phoebe Nikolaisen, Ruaridh Phillips og Jack Kemp.

Kunsthal ULYS åbningstider:
Torsdag kl. 19.00 – 21.00
Søndag kl. 12.00 – 16.00

Program for åbningsaftenen, den 1. juni:

kl. 17:45 Åbningstale ved kurator Nanna Stjernholm Jepsen

kl. 18:00 Koncert ved Jesper Nørbæk (3.års-studerende)