ULYS & IMAGINE i Arttorium

Fernisering d 15 juni kl 19 – 21

IMAGINE i Arttorium er en ny inspirerende udstilling skabt af Kunstgruppen ULYS i samarbejde med inviterede gæstekunstner. 

Udstillingen, der finder sted fra 15. juni til 6. juli 2023, har som overordnet tema vigtigheden af fred og harmoni blandt alle mennesker. Kunstnerne har brugt forskellige kunstneriske midler til at fremme budskabet om fred og imødegå krig og konflikter i verden, herunder den aktuelle krig i Ukraine og andre steder.

Et centralt værk i udstillingen er inspireret af John Lennons ikoniske sang “Imagine”, der opfordrer til en verden uden grænser, religion og besiddelser.

“Selv sagde Lennon, at det var “en anti-religion, anti-nationalistisk, antikapitalistisk og anti-konventionel sang”.

Kunstgruppen ULYS og de inviterede gæstekunstnere har visualiseret dette budskab gennem deres værker og skabt et rum, hvor beskueren kan reflektere over og drømme om en bedre verden.

Udstillingen omfatter malerier, skulpturer, installationer og digitale medier, der alle bidrager til den aktuelle globale samtale om fred og harmoni. Kunstgruppen ULYS og de inviterede gæstekunstnere ønsker at vække bevidsthed og handling og håber på at inspirere beskuerne til at tænke over deres egen rolle i at skabe en mere fredelig verden.

IMAGINE udstillingen finder sted på  Arttorium, udstillingssted for ny samtidskunst beliggende på Jens Benzons Gade 56, 5000 Odense C. 

Udstillingen er åben for offentligheden fra torsdag til lørdag samt søndag mellem kl. 13 og 16.

For mere information og kontakt kan Arttorium nås på telefonnummeret 26714595 eller via e-mail på kunstinstallationer@gmail.com

Yderligere detaljer og opdateringer kan findes på hjemmesiden http://arttorium.dk/

og på Facebook-siden https://www.facebook.com/profile.php?id=100086057277968

 Du kan også lære mere om Kunstgruppen ULYS på deres hjemmeside: https://ulys.dk/

“Imagine” digital tegning af Kunstneren Lack Koval 2023