Utopia udstilling i Kunsthal ULYS

Kunsthal ULYS i Odense har nu udstilingen UTOPIA der viser kunstværker fra flere forskellige kunstnere. Udstillingen løber fra 28. februar 2015 og helt til 18. april hvor man kan se de mange kunstværker fra de kunstnere der er tilknyttet Kunsthallen. De vil også være mulighed fr at se en række andre kunstnere i kunsthallen.

Kunsthallen er blevet til ved et snævert samarbejde mellem en række af kunstnere der manglede et kulturelt samlingspunkt i Odense. Det skulle være et sted hvor man kunne arbejde og udstille sine værker på samme tid. På denne måde kan der skabes et helt unikt miljø, hvor kunstnere og deres publikum kan gå op i en højere enhed med deres oplevelser af kunst, alt sammen til gavn for kunsten.

Kunsthal ULYS vil således i fremtiden kunne blive Odenses nye samlingspunkt for nye og etablerede kunstnere, der kan finde sammen og skabe noget der er meget større end dem selv.

Det er den nye vision for Kunsthal ULYS der starter ud med udstillingen UTOPIA den 28. februar. Det bliver spændende at se hvordan man vil tage imod dette nye initiativ i kunstverdenen i Odense.