Noelia Mora Solvez: Performance-udstilling i september!

FARMING, en unik soloudstilling af den prisbelønnede kunstner Noelia Mora Solvez

Menneskelige fugle og nøgne køer på græs på Kunsthal ULYS

5. til 28. september 2018.

Langsomt bevægende ko-folk og flaksende fuglemennesker er eksempler på de billeder, publikum møder, når de bevæger sig rundt i denne originale kunstoplevelse.

Udstillingen FARMING skaber en humoristisk, underlig og poetisk verden i sin søgen efter at definere det menneskelige dyr og er en anderledes og overraskende kunstoplevelse. Billedkunstner Noelia Mora Solvez ønsker med sine værker at stille spørgsmål ved og reflekterer over menneskets sociale adfærd – via referencer til dyrenes verden. Gennem længere tids iagttagelser af dyrenes handlemåder og bevægelsesmønstre og via det nøgne menneske kommer det til udtryk i de to anderledes, bizarre og energiske videoværker BIRDS og Cows on a field.

“Jeg forestiller mig at være en antropolog fra en anden planet.” Noelia Mora Solvez fortæller, at hun er interesseret i samfundet og de forskellige lag, det indeholder, som for eksempel familiestrukturer, sociale pres og religiøse tilhørsforhold. Disse strukturer påvirker og styrer vores liv. ”Jeg nyder at observere folk og distancere mig mentalt fra dem, hvor jeg studerer deres vaner. På baggrund af disse observationer skaber jeg visuelle metaforer. Mine værker er min nuværende måde at definere det menneskelige dyr på”.

Levende “køer” til ferniseringen

På ferniseringsaften vil det være muligt at opleve den interaktive performance Køer på græs. Her vil publikum kunne møde, fodre og passe de menneskelige køer, der indtager græsset i kunsthallen.

Kunstneren Billedkunstner Noelia Mora Solvez arbejder primært med video og performance. Hun var i 2018 udtaget til SPRING18 på Kunstnernes Påskeudstilling i Aarhus, hvor hun modtog Århus Stiftstidendes publikumspris for hendes videoinstallation BIRDS. BIRDS er en del af FARMING, og er blevet købt af ARoS, Aarhus Kunstmuseum til deres permanente samling. www.noeliamorasolvez.com

Udstillingen Farming er støttet af Odense kommune, By- og kulturforvaltningen.

Fernisering og performance: Tirsdag 4. september kl 17-20.

Åbningstider:
Tirs. kl. 17-20.
søn. Kl. 12-17.

Finissage: 27. September kl. 19.00 m. artist talk ved Noelia Mora Solvez. Sted: Kunsthal ULYS, Gl. Havnekaj 25, 5000 Odense C. Fri entré

Idé og redigering: Noelia Mora Solvez Fotografi: Christoffer Brekne Performance: Andreas Constantinou , Noelia Mora Solvez.

Kontakt info:

Noelia Mora Solvez
Tel: 22370280
maildepas@gmail.com


www.noeliamorasolvez.com